Hygiënische zorgen

Zoek je een ervaren, betrouwbare thuisverpleegkundige voor het aanreiken van professionele hygiënische zorgen in de omgeving van Herenthout en Herentals? Vertrouw op Van Kerckhoven en zijn team.

Dankzij zijn jarenlange ervaring kent thuisverpleger Marc de specifieke behoeften, noden of kwetsuren van patiënten en weet hij als geen ander hoe hen daarbij best te assisteren. Je kan ook voor wondzorg, toediening van medicatie en andere vormen van thuisverpleging in de regio Herenthout en Herentals beroep doen op het team van Marc Van Kerckhoven.

Hygiënische zorgen

Heb je chronische hulp nodig bij het wassen, kleden of toiletbezoek? Dan komen we graag langs bij je thuis. Op thuisverpleging Van Kerckhoven kan je vertrouwen voor een heleboel verschillende hygiënische zorgen:

Douchen – Baden

Wij komen op regelmatige tijdstippen helpen bij het douchen of baden. Bij last van je voet, rug of andere ongemakken, letten we extra op. In een huiselijke sfeer proberen we de pijn zowel psychisch als fysiek te verlichten. Ook bij het (intiem) toilet of aan-en uitkleden, helpen we je snel en discreet, met aandacht voor elke patiënt.

Kledij

Heb je tijdelijke of permanente problemen bij het aan- of uitkleden? Wegens een recente operatie aan de arm of schouder, artrose of een spierziekte? Dan steken we daar graag een handje bij toe. Dit gebeurt meestal in combinatie met andere hygiënische zorgen.

Incontinentie

Hulp nodig hebben bij stoelgang ligt bij velen gevoelig, maar toch behoort dit tot onze standaard verpleegkundige zorgen. Voor ons is dit dus allesbehalve een taboe of gênante bedoening. Wij helpen je graag en behendig met het verplaatsen naar het toilet en alles wat daarbij komt kijken.

Ook kunnen we jou adviseren omtrent voeding. Heb je incontinentiemateriaal nodig? Dan kan je ook daarvoor op ons rekenen.

Hoe gaan we te werk?

Samen met jou bekijken we je zorgvraag en zoeken we een passende oplossing. Eventueel in overleg met jou, je mantelzorger, je arts en andere zorgverleners bieden we een antwoord op je noden en verwachtingen en proberen we toekomstige problemen te voorkomen.

Hygiënische zorgen laten toedienen?

Heb je vragen omtrent onze hygiënische zorgen, wondzorg, of andere verpleegkundige zorgen in de omgeving van Herenthout en Herentals? Twijfel dan niet vrijblijvend contact op te nemen met van Kerckhoven in Herenthout. We staan je graag te woord en beantwoorden met veel plezier al jouw vragen. Reken op ons voor discretie en professionele hulp.